tirsdag 18. august 2009

Sykkeltrening 18.08.09


I dag syklet jeg med Kira og Sadd 9 km på nylagt asfalt, på den første strekningen. Sadd var "skitatrengt" og ville ikke springe skikkelig før han fikk gjort fra seg. Nå går dagene fort mot helga og muligheten for å slippe hundene uten band.
21.08 er det slutt på båndtvangen, men bufeloven gjelder fortsatt, så lenge bufe beiter. Det er viktig å ta med seg utover høsten.

2 kommentarer:

Anonym sa...

hei og hopp!
Trur muligens Ingolf må ha glemt å ringe deg tilbake?? Han er i hvertfall på jobb nå , så mulig han plinger overraskende på en dag!
Du spurte om Kiri skulle brukes som band eller løshund... Vet du, jeg tror-uten å være helt sikker-at vi slipper henne som løshund.. Det virker som hun er så gira, når hun får lukta i nesen.. Så det ville vært en fryd for øyet og se henne i aksjon..dvs høre henne.
Men jeg skal minne på gubben at han ringer deg.!!
PS: Har prøvd Kiri i springeren sånn forsiktig. Den type treninga vil hun nok sette stor pris på-hun rett og slett storkosa seG!

Rishaugensadd sa...

Godt, ja du klarer ikke å gå en slik hund i form, men husk hun skal ikke galopere men kun trave. Dvs du ikke må sykle så fort. Lykke til med treningen..