søndag 5. september 2010

NJ(B)CH Rishaugens Sadd




MÅLET ER NÅDD. Jeg satte meg et mål da valpen var 8 uker. Jeg ville ha en god bandhund, og det har Sadd bevist i helga. Todagersprøve med 78 poeng dag 1 og 82 i dag søndag. Ikke rart jeg gliser på bildet. Nye mål? hehehe ikke i kveld, men kommer tilbake i neste nr. Sadd takker sine foreldre for gode gener. Jeg må jo takke oppdretteren Dere gjorde en fantastisk jobb med valpene fra fødsel til leveringen. TAKK

1 kommentar:

Anonym sa...

Dette står det respekt av!! GRATULERER SÅ MASSE!

Her i gården venter vi jegern og matfar hjem om et par dager. Nye filmer og bøker om blodsportrening er innkjøpt--samt blod så klart.
Og en telefon oppover bygda resulterte i at en pensjonist skal bistå Ingolf og Kiri i treningen. Nå må det bli fart på sakene så man muligens kan få Kiri på en eller annen merittliste. Men her blir det nok sikkert løshund. Kan ikke tenke meg noe annet. Denne bikkja i band i skogen er bare å glemme!
Matmor har overgitt seg og lar far ta seg av elgtreningen,-han skjønner seg mere på det, så får heller matmor hjelpe til på den fysiske oppladningen før jakta:) Og selvsagt matstell og anna kos:)
Men blir spennende å se om løpetiden venter til etter jakta......i år.

Lykke til videre med Sadd!!Dere gjør en god jobb sammen!!!!!! Vær stolt! Det har du all grunn til!