lørdag 28. august 2010

Saltenprøven helgen 4-.5 sept


Nå er det lenge siden jeg har skrevet på bloggen om Sadd. I høst har jeg gått en todagers prøve, som nok ikke ga oss 1 pr, så vi må nok fortsette til neste helg under Saltenprøven. Jeg hadde jo som mål at Sadd skulle bli jaktchampion i høst, men det synes, som uoppnåelig med en sånn fører som meg. Alt for tung om klumset i skogen. Helt fra i vår har jeg syklet med Sadd og Kira, så de er skikkelig trent for høstens jakt.

2 kommentarer:

Nunne sa...

Ja, du er nå ikke alene om ikke få oppnådd ønskelige resultater.. Her i gården har det foregått alt mulig annet enn hund.. Om Kiri klarer å ta en jaktprøve før jakta skal være uvisst.
Matmor sjøl har prøvd å gå noen blodspor men det ble bare tull.. Matfar er nok bedre på det området enn jeg.
Men ho er i hvertfall trimma..!! Sykler opp til flere ganger i uka. Men dum som et brød ellers, og skulle hatt seg en kakk i skolten av og tell..Haha!
Ellen

Rishaugensadd sa...

Ja du Ellen, nei det er bare å styre hunden riktig, og sette ting i system. Jeg skal gå en todagers prøve neste helg for å prøve å oppnå et championat. Det er ikke enkelt når dommerne legger normalen på svarthund og gråhund og ikke store jamter av kjønnet Jamt.Samt store tunge førere som meg dag heheheh