søndag 25. april 2010

Sykkeltrening 25.04.10


Det nærmer seg vår. Snøen er i ferd med å forlate plenene og ute i skogen, er det snart tid for at nytt liv fødes. Jeg har syklet med hundene i dag i snøsklette. Utstilling?? Ikke nevn ordet. Det blir for dumt når hunden forandres seg så mye i løpet av et år. Jeg forstår godt at det blir mindre og mindre hunder på utstillingene. Det virker som rasestandaren kun er veiledende.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ka du sei? Skal du ikkje på utstilling likevel?

Sykkeltrening er alfa og omega!! Det er deilig å se bikkja slite seg ut mens man selv kan nyte den friske luften oppe fra sykkelsete.

Når sant skal sies så ser det vanskelig ut for vår del når det gjelder utstilling.Både jeg og Ingolf er på jobb når det er utstilling på Nordnes. Så vi må legge hodene i blått og se om vi får noen gode ideer for å få henne på utstilling fort.

Ellers så har Kiri vært borte i helgen-på ferie, mens jeg og ungene var i Gjersvik.. Hos våre gode venner har hun vært litt rampete jente, så mor må vel ta seg en alvorsprat med henne.

Ikke bare barn som trenger påminnelse på vanlig folkeskikk... Bikkjer trenger det visst også!

Bruker du hjelmen???

Vikveien

Rishaugensadd sa...

Hehehe joda stiller nok på Nordnes, men må si jeg har fått et litt annet syn på utstillinger. Kiri skal på på utstilling, så dere må melde henne på og betale. Få noen til å møte opp med henne, så skal vi da få henne utstilt og premiert, slik at dere kan melde på jaktprøver til høsten. Hjelmen brukes under sykling. Klart det med to jamter i springeren, går d unna.

Anonym sa...

Hei og hopp!
Skal du til Nordnes? Ingolf e ute på jobb, men jeg har fått me fri,,, MEN nervene spiller meg et puss og bikkja er blitt så sterk---Ser du lekt å gå med Kiri i ringen?
Mvh Ellen