søndag 13. september 2009

Sykkeltrenin 13.09

Snøen er nå ikke kommet enda, men bildet viser sykkeltrening. Jeg har holdt på med slik trening siden snøen lå i vårt område og helt til nå. Hundene virkelig koser seg, og forstår godt når vi skal på sykkeltur. Sadd fører ann og bare han får kvitte seg med avføringen, så henger han godt på og drar sykkelen og meg. Kira er vel den som helst vil springe med. I kveld traff vi ikke elg heller, men det ble god trening på hundene. Nå er det snart bare 12 dager til jakta, og da skal treningen settes ut i jakt. En godt trenet hund er veldig viktig under jakta. De skal jakte hver dag i en hel måned, og da må grunnlaget være der.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja det er digg å få trent bikkjene!
Kiri har røyta og klødd seg så mye i det siste at vi tok en tur til Johs her om dagen. Han "fryktet" skabb, så nå har frøkena fått atter en skabbsprøyte, men røyter nå fortsatt like mye. Kløinga syns jeg heller ikke er blitt mindre av. Har bytta for får å se om det kunne vært noe allergi-men ingen forskjell..
Men men. Vi får se det hele an!
Ser Ingolf har satt blod til tining. Regner med det blir lagt ut spor snart....
Ellers hadde vi en karelsk bjørnehund på besøk igår. Tispe som skal omplasseres. Kiri viste ikke mye respekt for gamlekarelern, og fikk så ørene fragla! Haha, ho kom seg selvsagt unna, men GIKK ikke UNNA for å si det sånn..
Kiri er nok ei frøken som ikke overgir seg like lett bestandig.
Nei, nok fra denne kanten! Nå skal bursdagskake pyntes!