søndag 26. april 2009

1 premie på utstilling i Salten elghundklubb






Fullt driv rundt ringen i brukshundklassen. Dommeren var fornøyd med Sadd og ga 1 pr og vinner av klassen. En flott junior Jaktvollens Shako 08245/08 fikk ck og ble BIR. For å si det sånn bildet lyver ikke , jeg sprang i ringen. Kritikken var god, men det lille, som skulle ha gitt cert manglet idag. 60 cm, mg type, g.hode, pene øyne og ører, g.hals, kraftig kropp, mg over og ulinje. g.benst, g.vinkler foran og bak. meget effr bev, pels i røyting, prima gemytt, noe løs i fronten.

Ja det var dommer Bjørge Christiansen sin bedømmelse. Om jeg er skuffet fordi certet ikke kom? Det kommer neste gang, var ikke det et godt svar. Jeg gratulerer idag Kiri med BIR og 2 plass i valpeshowet. Den tispa vil vi se mye mer til i framtida, se http://www.elgjaktenskiri.blogspot.com/ En stor gratulasjon til Jaktvollens Shako, den hunden blir farlig i ringen når han blir jaktpremiert. Rishaugens Sarek, kullbror av Sadd fikk også 1 premie i dag. Gratulerer bror. Salten elghundklubb har flere flotte jamter på tur opp. Takk for bildene Ingolf.

1 kommentar:

Anonym sa...

Mange gratulasjoner til Sadd! Han er og blir en flott hund!
Vi har snakket med oppdrettern vår i ettermiddag. Han var stolt over Kiri som hadde gjort som sin søster, nemlig å fått BIR og 1.premie som valp:)
Men dessverre var Kiri`s andre søster ikke like heldig. Hun var nå hentet hjem til oppdretter, fra kjøper, da det var like før hun ble ødelagt mentalt. Men oppdretter trodde at tilliten skulle rettes opp så hun ikke ble ødelagt for livet.
Så det er ikke alle hunder som får en like god start... men vi tror og håper Kiri vil vokse seg til å bli en rolig og stabil,jaktlysten dame:)
Hei og hopp fra Vikveien!