fredag 13. november 2009

Det går mot vinter.




Nå går det fort mot vinter i nord. Denne senhøsten er rolig for hundene, men jeg skal trene grunntrening i vinter. Litt fotografering blir det nok også, så dere skal bli holdt oppdatert om hva som skjer. Jeg skal også kjøpe ny bandhundsele til Sadd. Han må jo ha godt utstyr, hvis vi skal lykkes til neste sommer med å dra i land flere premier som bandhund. Bildet til venstre er ikke Sadd, og heller ikke en nær slektning men kun et demonstrasjon av selen. Denne skal være perfekt for bandhunder...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kiri fikk gnagsår av vår sele..Var innom Felleskjøpet og kjøpte en "refleks"sele. Helt simpel og grei, og faktisk nokså praktisk. Billig var den også, og ingen gnagsår, så langt..:)

Anonym sa...

Dersom du ser på et innlegg fra juni på Kiri sin blogg, ser du bilde av Kiri når hun bærer en grønn sele. Det er den hun har fått gnagsår av. Trur det var JÆGERENS sele.

Anonym sa...

OPPDRAG!
Ta fram kameraet, og ta på deg småsko. Gå ut i hundegården, og knips ferske bilder av bikkjene.MANGE! Gå så inn igjen og legg bildene inn på data, for så å legge dem ut på hjemmesida!:)
GOD HELG!

Rishaugensadd sa...

Oppdraget er mottatt, men i morra ska æ på sjøen å fiske.