lørdag 23. mai 2009

Saurenhetskurs


Fredag deltok Sadd på kurs for saurenhet. Et rart ord, men hunder skal ikke jage sau, og det er viktig for oss som bruker løshund i elgjakta,at dem ikke gjør sånt. Både Sadd og Kira fikk papirer på, at de er saurene, så er det bare å håpe på, at de ikke jager sau i elgjakta. Det var veldig få hunder på kurset, og det er trist, når vi vet det skjer hvert år, at hund jager sau til de sprenges og dør..

1 kommentar:

Anonym sa...

uffa.. sprenges og dør.. Hørtes ikke no godt ut. Idag på turen opp Sæterveien hørte vi sau like inni skogen. Kiri reagerte ikke på lyden eller lukta tydeligvis, men jeg stoler ikke på henne. Så hun må nok på sauerenhetskurs hun også. Men hun reagerte derimot på noe inni krattskogen lengre opp i fjellsida. Vet ikke hva det var, men jeg hørte noe som rørte seg i skogbunnen. Stod lenge og lyttet og det var NOE der, men hva det var vet jeg ikke. Kiri holdt i hvertfall kjeften igjen.
Ser ut som løpetida kommer snart..hun slikker seg nedentil og noe kommer ut fra "hullet". Men det er ikke blod. Dårlig timing da gubben er på jobb og jeg er på tur til Roma. Men men.. Per, han som kjøpte valp hos deg en gang, på Sørfinnset, skal passe henne. Han er heldigvis vant med hund og tisper:)
Lykke til videre med sykkeltreninga. Håper hjelmen sitter godt.
Hilsen Jâmteieren og Jâmten selv.. som for øvrig ligger i hundegården og snorker.