søndag 4. mai 2008

Røyting


Våren er kommet og hundene kvitter seg nå med vinterpelsen. Kira er først ute og ser nå ut som en skabbrev. Hvordan skal hun klare å vise seg fram 25.05 på utstillingen i Saltdal, helt ned røytet? Vi får bare håpe at hun har kvittet seg med lurvet før den tid. Jeg håper dommeren ser, at hun er i ferd med å sommerpelsen på plass. Jeg har oppdaget at jeg har bilder av Kira, og må nok ta noen nye bilder av henne. Kira er av eget oppdrett med Koba og Ketty som foreldre. Kira fungerer godt som løshund, og skal prøve seg på løshundprøve til høsten. Vi har for løshundvald i området. Jeg håper klubben finner flere områder, hvor vi kan gå løshundprøver høsten 2008.

2 kommentarer:

MFHR sa...

Har du hørt om DogVitality? Kjenner flere som har oppnådd kjemperesultater. Selskapet som står bak produktet er samarbeidspartner med NKK så du kan bestille det på www.nkk.no eller www.dogvitality.no

MFHR sa...

Har dere prøvd DogVitality? Dette er et kjempeprodukt og de som leverer det er samarbeidspartnere med NKK. Man kan handle det på www.nkk.no eller på www.dogvitality.no.