søndag 28. juni 2009

Sykkeltrening 28.06

Ny runde med hundene i formiddag. Runden går nå på 40 min, men er Sacha med går det ti minutter fortere. Da skal mine hunder være foran. Hundene kommer i god form til jakta og det er bra.

lørdag 20. juni 2009

Blodspor 21.06.09


Jeg var i kveld 20.6.09 og la ut blodspor for trening i morra. Tørt og fint i skogsbunnen, så det blir spennende å se i morra tidlig. Jeg la elgskanken i enden, så det er å håpe Sadd kommer til enden av sporet. I neste uke skal jeg melde Sadd opp til prøve. Søndag kl 1200 gikk jeg sporet, som Sadd fulgte prikkfritt. Han fant også oppholdet i vinkelen, og gikk med lavt hode helt fram til elgskanken. Da ble det fest og elgskanken ble båret helt ned til bilen. Godt jobba Sadd, nå meldes du opp til prøve.

onsdag 17. juni 2009

Sykkeltrening 17.06

Godt å komme seg ut igjen med hunder og sykkel. Godt vær og hundene dro skikkelig, så turen gikk fort. Sadd er virkelig kommet seg og drar skikkelig i lina. Det blir flott grunnlag før høsten kommer og elgjakta starter.

søndag 7. juni 2009

Sykkeltrening 07.06.09


Ny treningsdag for hundene, Sadd var litt vanskelig idag, hadde problemer med å få farten opp før han fikk gjøre fra seg, for andre gang i dag. Det gikk bedre etter hvert selv om jeg brukte 5 min lengre tid idag på runden.
Kira henger godt på og blir nok bra til høsten, som løshund. Nå er det bare å vente på at vi kan starte å gå i skogen på elg. Kalvene må komme seg på føtten.